KF The Door- Albania Vajza   3                              FC Eagle United Djem  8

 

Tranjere Vjollca Smajli                                                Tranjer  Edi Zenuni

 

1

ARLINDA GRUDA

2

SINDI LACEJ

3

IZAURA SMAJLAJ

4

JESMIRA TULAJ

5

AMELA FEJZA

6

NANCY BAKALLI

7

OLIMPIA SMAJLAJ

8

ODETA SMAJLAJ

9

SELDA KRAJA

10

HELGA GJYREZI

11

ERIDA BAJRAKURTAJ

12

ORNELA SMAJLI

13

ILIRJANA IDRIZAJ

14

SIBORA HYSA

1

ARBER QENDRO

2

VALT KORTESHI

3

HENRI ZEQO

4

DAMIAN PEPA

5

BRAJAN REXHA

6

BRUNO KOLAJ

7

STIVEN VUSHAJ

8

ALEKS VUSHAJ

9

XHOZEF NIKA

10

XHULIAN XHAMBI

11

PITER NIKA

12

KLODIAN GJOKAJ

13

GJOLK KOLAJ

14

TONI GJOKAJ

Rezultati i takimit perfundoi The Door- Albania- 3 FC Eagle United -8

 

Kjo si pasoje e disa mangesive ne kampin e skuadres se The Door dhe pikerisht te portjeres Izaura Smajlaj e cila nuk arriti te kalonte topat tek shoqet e skuadres se vet dhe disa mangesi ne repartin e mesfushes.

 

Ndeshja e The Door pati nje ngritje pikerisht ne minutat e fundit te takimit ku dhe u shenuan te tre golat. Vlen te permendet goliat e shenuar nga Tula si dhe nga Ornela Smajli. Arlinda Gruda gjithashtru ka shenuar dhe penalltine e dhene si pasoje e nje nderhyjre te gabuar te portjerit te FC Eagle United.

 

FC Eagle United ka bere nje loje me kualitative dhe veprime me mire te kordinuara ne mesfushe dhe sidomos ne repartin e sulmit ku si pasoje u shenuan mjaft gola.